Buse ve Sude: Ailemiz her zaman yanımızda

Kocaeli Futbol Kulübü’nün sevilen ikizleri Buse Dağdelen ve Sude Dağdelen, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. İki başarılı futbolcu gelişimlerindeki başlıca etkenin ailesi olduğunu belirtti.

ÇOK DUYARLILAR

Babasının kendilerini sürekli antrenmana götürdüğünü ifade eden iki futbolcu Buse ve Sude şu şekilde konuştu: Aslında aileler kız çocuklarının futbol oynamasını pek desteklemiyor. Ancak bizim ailemiz bu konuda çok duyarlı. Özellikle babamız bizi antrenmanlara sürekli getirip götürdü. Ablam, annem, babam her zaman bizim yanımızda durdular ve neler yapabileceğimize inandılar. Şuan buradaysak bunu bize ailemiz sağladı. Biz de onların desteği ile bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz.

UMUTLARINI KAYBETMESİNLER

İlk dönemlerde babamıza “Kızlarınızı futbola mı verdin. Başka branşa yönlendirebilirdin” dediler. Şu an ise tutum değişti. Hedeflerimiz Milli takım formasını giymek ve yurt dışında futbol oynamak. Kadınların futbola olan ilgisi her geçen gün artıyor. İmkanlar eskiye nazaran daha iyi. Umutlarını kaybetmesinler, çalışmaya devam etsinler, bırakmasınlar, şans illa ki onların yanında olacaktır.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber