Caner Osmanpaşa: Birkaç hafta içinde hazır olurum

Kocaelispor’un son transferi Caner Osmanpaşa’dan ilk açıklamalar geldi. Caner Birkaç hafta içinde tam anlamı ile hazır olurum” dedi.

NE KADAR BÜYÜK BİR CAMİA OLDUĞUNU BİLİYORUM

Caner Osmanpaşa sözlerine transfer sürecinin neden uzun sürdüğü ile başladı ve şu ifadelere yer verdi: Yıllardır Süper Lig’ de oynuyorsun. Sonuçta 5 yıl bir emek verdiğin bir takım var. Oradan ayrılırken de kolay olmuyor. Bir şeyleri düşünüp, uzun süre düşünüp karar veriyorsun. Düşünme süreci vardı. Ama düşünürken buranın da ne kadar büyük bir camia olduğunu biliyorum.

ŞEHİRLE BERABER OLURSAK BAŞARI GELİR

Hedefin ne olduğu belli, bunu şehir de, taraftarlar da biliyor. Biz futbolcular da bunun farkındayız. O bilinçle geldik. Sonu da güzel olacaktır diye düşünüyorum. Taraftarlarla ve şehirle beraber olursak başarı da gelir. Biraz sabır gerekiyor. Kadronun yarısı yeni isimlerden kurulu. Hep birlikte Süper Lig’e çıkarız inşallah.

BİRAZ ZAMANA İHTİYACIM VAR

Kamp geçirmedim ama bireysel antrenmanlarımı yaptım. Tabii ki bu durum takım halinde çalışmadığım sürece hiçbir zaman yerini doldurmaz. Hocalarımla birlikte iyi çalışıyoruz. Takımla da çalışmalara yavaş yavaş başladım. Birkaç hafta içinde tamamen hazır olacağımı düşünüyorum. Çok uzun süreceğini düşünmüyorum ama biraz zamana ihtiyacım var.

TARAFTARIMIZIN STADI HER ZAMAN DOLDURMALARINI İSTİYORUZ

Taraftar ve şehir olarak baktığımda, Kocaelispor camiasının çoğu kulübün üstünde bir potansiyeli var. Taraftarımız yeri geldiğinde stadı dolduruyorlar. Her zaman doldurmalarını istiyoruz. Baskıdan ziyade futbolculara özgüven aşılarak desteğimizi vermeliyiz. Kötü sonuçları dünyanın en büyük takımları bile alabiliyor. Önemli olan bu sonuçları aldığımızda takımın yanında durmak.

BÜYÜK TAKIM OLMANIN AVANTAJLARI VAR TABİİ Kİ

Dediğim gibi futbolcuya özgüven aşılayarak, yukarıya doğru çekerek desteğimizi verirsek, oyuncuların kalitesi de kendisini fazlası ile gösterir. Ancak nerede olursan ol baskı geldiği zaman ister istemez bütün futbolcular bunu hisseder. Ligimize göre büyük takım olmanın avantajları var tabii ki. Bazen tam takım olmadan bu galibiyetleri almak güzel bir şey. İlerleyen haftalarda sonuca daha rahat ulaşacağımızı düşünüyorum. İlk 2 haftada 6 puan almak çok iyi oldu. Sonraki süreçte elinde kredin oluyor.

AARON İLE 5 YILDIR BERABER OYNUYORUZ

Appindangoye ile beş yıldır beraber oynuyoruz. Ufak tefek sakatlıklar haricinde sürekli beraberdik. Belki yan yana 200’e yakın maçımız vardır. Onun haricinde Ahmet Oğuz var, diğer oynadığım takım arkadaşlarım var. Mijo geldi, aynı zamanda o da var. Daha önceden tanıştığım Oğulcan ve Gökhan var. Kısacası bir çok arkadaşım burada. Bunun olumlu etkisini göreceğimi düşünüyorum.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber