Çayırova, İzmir’den şen döndü! “80-89”

Türkiye Basketbol Ligi’nin 31. Haftası’nda Çayırova Belediyesi deplasmanda Bornova Belediyesi Karşıyaka’yı 89-80 mağlup etti ve Play-Off’taki konumunu iyice sağlamlaştırdı.

BAŞTAN SONA İYİ MÜCADELE

İki yılda aldığı iki şampiyonluğun ardından bu yıl Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, Bornova Belediyesi Karşıyaka’ya konuk oldu. Ligin 31. hafta karşılamasında Bornova Belediyesi ile mücadele eden Çayırova ekibi maça tam kadro çıktı. Yeni Başantrenör Şemsettin Baş öncülüğünde tüm hafta boyunca karşılaşmaya hazırlanan Çayırova ekibi maçın başından sonuna kadar iyi mücadele etti.

SAYILAR İYİ DAĞILDI

Çayırova ekibi maçın ilk 10 dakikasını 19-12, ikinci çeyreği de 41-33 üstün tamamladı. Sayıların oranlı paylaşıldığı Çayırova ekibi 63-56 önde giren yeşil siyahlılar maçı 89-80 kazanmasını bildi. Böylece ligde 16. galibiyete ulaşan Çayırova temsilcisi iddiasını ortaya koydu. Çayırova’da Philipp 21, Watkins 14, İlkan 13, Oğuz 12, Serhat da 11 sayı ile oynadı. Ev sahibi takımda Eren Akyüz 35 sayı ile sahanın en skorer ismi oldu. Çayırova 7 Nisan’da deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber