Cenk Özcan: Kocaelispor şu ana kadar oynadığımız en iyi takımdı

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktör Serhat Gülpınar’ın lisansı yetmediği için basın toplantısına katılan yardımcı antrenör Cenk Özcan “Gerçekten Kocaelispor’u tebrik ediyoruz. Çok iyi top oynadılar. İlk iki haftadan sonra üstüne koyarak giden Kocaelispor vardı. Şu ana kadar oynadığımız en iyi takımdı" dedi.

DEĞERLİ BİR TAKIMINIZ VAR

Genç teknik adam 3-0’lık skorla yenildikleri Kocaelispor maçının ardından şu şekilde konuştu: Maçın en önemli anları duran toplardı. Etkili olmamız gerekiyordu, bunun üzerine çalışacağız. Üretirken yarışan takım olmak istiyoruz. Buradan dersler çıkarıp Tuzla maçına hazırlanacağız ve yarışa devam edeceğiz. Değerli bir takımınız var. Şu ana kadar izlediğimiz ve oynadığımız en iyi takımlardan biriydi.

GÜNLÜK PERFORMANSLAR ÇOK ÖNEMLİ

Bu ligde herkes birbirini yenebiliyor. Günlük performanslar çok önemli. Bir iki oyuncu performansı kötü olduğunda takımda kırılmalar meydana geliyor. O gün iyi konsantre olan, daha çok isteyen, daha çok mücadele eden bu ligde maç kazanıyor. Zaman zaman iş oyundan çıkıyor. Bu ligde yüzde 70 duran toplardan gol oluyor. Onun için günlük performanslar çok önemli.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber