Cihat Çelik: Müthiş bir galibiyet oldu

Kocaelispor’un başarılı orta saha oyuncusu Yusuf Cihat Çelik, Bandırmaspor maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve “Müthiş bir galibiyet oldu” dedi.

TEŞEKKÜR EDERİM

Taraftara teşekkür ederek sözlerine başlayan Cihat Çelik şu şekilde konuştu: Öncelikle şunu söylemek istiyorum, Bandırma’ya gelen gelmeyen tüm taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bizi Göztepe'de de hatta bütün deplasmanlarda yalnız bırakmadılar. Gerçekten desteklerini maç içinde çok hissettim. Hepsinden Allah razı olsun.

DOĞRU OYNADIK

Bu saha ve hava şartlarında müthiş bir galibiyet oldu. 3 puanı net kazanmak tamamen karakter meselesi bak. Herkes sahaya karakterini koydu. Zeminden dolayı belki çok iyi oynayamadık ama çok doğru oynadık. Özellikle ilk yarı 3-4 gol bulabilirdik. Herkesin ayağına, yüreğine sağlık. Önümüzdeki 2 haftayı da kayıpsız geçmek istiyoruz. Atabey'in acı günüydü. Ne yazık ki babası vefat etti.

ÇOK BASİT BİR KARTTI

Allah rahmet eylesin, hepimizin başı sağ olsun. Atabey’in yanındayız. Desteğimizi de ilettik. En kısa zamanda aramıza dönmesini umuyorum. Tanque’nin gördüğü kırmızı kart bence çok basitti. Kırmızı kartla alakası yok. Tanque bizim için gerçekten çok önemli bir oyuncu. İnşallah onun yerine oynayan arkadaşlar Tanque’yi aratmayacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber