Çorum'da isyan var!

Bodrumspor'a Play-Off maçlarında elenen Çorum FK’da başta Ferhat Yazgan ve Hasan Hüseyin Akınay olmak üzere birçok Çorum FK’li oyuncu hakem hatalarına isyan eden paylaşımlar yaptı.

İKİSİ DE HAK ETMİŞTİ

Bu sezon çok başarılı bir performans ortaya koyan iki takım Çorum Futbol Kulübü ile Bodrumspor arasında oynanan 1’inci Lig Play-Off yarı final maçlarında yaşanan olaylar kırmızı siyahlıları çileden çıkardı. Her iki maçta da verilen kararlar Çorum camiasının çileden çıkardı. Takımın kaptanı ve kalecisi de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile yaşanan tutarsızlıkları ve hakem kararlarını paylaştı.

YAZIKLAR OLSUN!

Ferhat Yazgan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bodrumspor ile oynanan ilk maçtaki hakem kararları ile rövanş maçında oynanan ve benzerlikler içeren pozisyonlarda verilen çelişkili kararları paylaşarak sitem etti. Kaleci Hasan Hüseyin Akınay ise eski hakemlerden Bülent Yıldırım’ın katıldığı bir programda Çorum FK’nın golü güme gitmiş” cümlesinin yer aldığı bir video paylaşarak “Yazıklar olsun emeğimizi çalanlara” ifadelerine yer verdi. Hasan’ın paylaştığı videoda Bodrum’da oynanan rövanş maçında Loundre’nin attığı gol öncesi Eren’in elle oynaması gerekçesi ile VAR incelemesi sonrası iptal edilmesinin hatalı bir karar olduğu belirtildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber