Derbi ismine yakışmadı: "0-0"

Trenyol Süper Lig'de sonucu merakla beklenen derbide Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Pozisyon bakımından kısır bir maça sahne olan derbide, gol sesi çıkmadı.

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe ile ezeli rakibi Galatasaray Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Topun sadece 43 dakika 8 saniye oyunda kaldığı karşılaşma, pozisyon bakımından kısır bir maça sahne olurken, gol sesi çıkmadı.

FENERBAHÇE'DE 7, GALATASARAY'DA 5 İSİM İLK KEZ

Kadıköy'deki derbide ilk kez derbi heyecanını 7 isim yaşadı. Sarı lacivertlilerde mücadeleye 11'de başlayan Dominik Livakovic, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Cengiz Ünder, Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve Edin Dzeko; Galatasaray'da ise karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Kerem Demirbay ve Ziyech'in yanı sıra oyuna sonradan dahil olan Zaha, Ndombele ve Bakambu ilk kez derbi heyecanı yaşadı.

GALATASARAY'DA BOEY VE TORRİERA VE BOEY, FENERBAHÇE'DE İRFAN

Karşılaşmanın 63. dakikasında orta sahada Edin Dzeko’ya yaptığı faul sonrasında hakem Arda Kardeşler, Lucas Torreira'ya sarı kart gösterdi. Sacha Boey da maçın 73. dakikasında Joshua King ile yaşadığı tartışmadan dolayı sarı kart gördü. Takımda sarı kart sınırında olan isimlerden yer alan Torreira ve Boey, Konyaspor maçında oynayamayacak. Fenerbahçe'de ise İrfan Can Kahveci, 57. dakikada Kerem Aktürkoğlu ile girdiği ikili mücadele sonrası hakem Arda Kardeşler tarafından sarı kart ile cezalandırıldı. Yıldız oyuncu gördüğü sarı kartla sarı lacivertlilerin bir sonraki hafta İstanbulspor ile oynanacağı maçta takımını yalnız bırakacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber