Derince Gençlik tribün lideri Burhan Çeper’den Gülleri’ye başarı dileği

Derince Gençlik tribün lideri Burhan Çeper, taraftar grubu olarak Belediye Derincespor’un yeni teknik direktörü Taner Gülleri’ye başarı dileğinde bulundu.

DESTAN YAZARAK YÜKSELDİK

Turhan Sofuoğlu’nun istifasının ardından bayrağı devralan yeni teknik adam Taner Gülleri, Belediye Derincespor’da ilk antrenmanına çıktı. Belediye Derincespor’un cefakar taraftar grubu Derince Gençlik’te tribün lideri Burhan Çeper, Gülleri ve ekibine başarı dileğinde bulundu ve şu ifadelere yer verdi: Geçtiğimiz sezon bin bir güçlükle futbol destanı yazarak elde ettiğimiz şampiyonluğun ardından tarihimizde ilk kez 2. Lig’de mücadele ediyoruz.

KAN DEĞİŞİKLİĞİ GEREKİYORDU

Sezona Türk futbolunun önemli isimlerinden Turhan Sofuoğlu ile başladık ancak gelinen noktada takımımız ne yazık ki düşme hattında yer alıyor. Belediye Derincespor’umuz birçok maçta iyi mücadele ortaya koysa da bir türlü sonunu getiremiyordu ve bir kan değişikliği gerekiyordu. Turhan hocamız bu hafta içinde görevinden ayrıldı. Futbolumuzun beyefendi isimlerinden Turhan Sofuoğlu’na emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

ZORLU YOLCULUĞUMUZDA BAŞARILI OLACAĞINA İNANIYORUZ

Yeni hocamız Taner Gülleri, son yılların en özel santrforları arasındaydı. Biz onu Kocaelispor’daki başarısından ötürü çok sevdik. Birkaç yıldır da teknik sorumluluk yapıyor. Nasibimizde kendisi ile çalışmak da varmış. Derince Genlik Taraftar Grubu olarak Taner hocamızın ve ekibinin zorlu yolculuğumuzda başarılı olacağına inanıyor ve yeni görevinde başarılar diliyoruz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber