Derince Gençlik’ten sert açıklama! Bu kulüp sizin oyuncağınız değildir

Belediye Derincespor taraftar grubu Derince Gençlik’ten kulüpte yaşanan son durumun ardından sert bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi.

TARAFTAR, SABAHKİ ANTRENMANI PROTESTO ETTİ

Belediye Derincespor’da gündüz yapılan antrenmanda bazı sıkıntılar yaşandı ve taraftarlar son gelişmelerin ardından antrenmanı protesto etti. Gerilimli anların yaşandığı antrenman yarıda kalırken Derince Gençlik Taraftar Grubu’ndan sert bir açıklama geldi. Açıklamada mevcut durum sorgulanırken yönetime “Bu kulüp sizin oyuncağınız değildir” ifadesine yer verildi. İşte o açıklama…

ENDİŞELENMEKTEYİZ

Değerli Derinceliler ve spor kamuoyu… Son süreçte Belediye Derincespor’da yaşananları ibret ve hayretle takip etmekteyiz. 1 Eylül’de başlayacak olan yeni sezon öncesi kulübün içindeki durum bizi endişelendirmektedir. Belediye Derincespor Kulübü’nde başkanlık yapmaya çalışan Erdinç Şehit’in ne yapmak istediğini ve amacının ne olduğunu anlamış değiliz.

BİR BAŞKANA YAKIŞIR ŞEKİLDE HAREKET EDİLMELİ

Göreve gelirken helikopterle futbolcu indireceğinden bahseden Erdinç Şehit bugün kulübü kime satacağına karar verememe durumundadır. Oğlu Erdi Can Şehit’in sportif direktör gibi hareket etmesi ve Sakarya’dan getirilen futbolcularla kadro kurulmasına karşıyız. Bu kulüp kişilerin oyuncağı ve başkanın oğlunun bahçesi değildir. Erdinç Şehit’e tavsiyemiz başkanlık makamına yakışan tavırlarda hareket etmesidir.

İZİN VERMEYECEĞİZ

Kulübü iade edeceği kişi ve kişiler de Derince’den olmak zorundadır. Kısacası… Belediye Derincespor Derincelilerindir! Şehrimizin en önemli değeri Kocaelispor ile birlikte ilimizi profesyonel futbolda temsil eden kulübümüzün başıboş bırakılmasına ve üzerinden ticaret yapılmasına asla izin vermeyeceğiz. Bizler nefes aldığımız sürece Belediye Derincespor’un menfaatleri neyse ona göre hareket edeceğiz. Bu da böyle biline!

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber