Derince üşüdü, geldi... Kafalar ligde! “3-1”

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur maçında Belediye Derincespor soğuk bir İstanbul gününde konuk olduğu Karagümrükspor’a 3-1 mağlup oldu ve kupadan elendi.

KARAGÜMRÜK HIZLI BAŞLADI

Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan maça Karagümrük iyi başladı. Lasagna’nın soldan pasında Salih Dursun kaleyi yokladı ve top üstten dışarıya çıktı. 19’da ev sahibi ekip öne geçti. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Dresevic topu sol çaprazda yakaladı ve sol köşeye topu bıraktı. “1-0” 26’da Karagümrük’te Serdar Dursun’un sert şutunda kaleci Eray topu kornere gönderdi. 3 dakika sonra aynı futbolcunun şutunda Eray bir kez daha gole izin vermedi.

KENDİ KALEMİZE ATTIK

37’de fark 2’ye çıktı. Sağ kanattan verilen pasta Furkan Şeker topu kendi kalesine gönderdi. (2-0) 41’de Lasagna’nın ceza sahası sol çaprazından çektiği şutta top üst direkten döndü. Karagümrük’te ceza sahası dışından çekilen şutta Alpay Çelebi top gol çizgisinden çıkardı. İlk yarıda başka gol olmadı. Karagümrük ikinci yarıya golle başladı. Savunmada yapılan basit hata sonrası topu ceza sahası içinde önünde bulan Serdar Dursun sol ayağı ile sağ üst köşeden ağlara gönderdi. “3-0”

OKAN BAYDEMİR’DEN PANENKA PENALTISI

55’te Nazım Sangare’nin pasında Serdar Dursun yakın mesafeden topu ıskaladı. 63’te Derince farkı 2’ye indirdi. Oyuna 2 dakika önce giren Okan Baydemir topla ilk buluşmasında sol kanattan ceza sahasına sokuldu ve rakibinin müdahalesi ile yerde kaldı. Pozisyonun ardından Derince ekibi penaltı kazandı ve topun başına geçen Okan, Panenka vuruşu ile topu ağlara gönderdi. “3-1”

HEDEF LİG

69’da soldan yapılan ortada Serdar Dursun topa vurmak isterken kendi takım arkadaşı Serdar’ın pozisyonunu bozdu. 70’te Levent Mercan sol çaprazda kaleci Eray’ı karşısında gördü, şutunda Hüseyin Karabey son anda araya girdi. 81’de Lasagna sağ çaprazdan ceza sahasına girdi ve vuruşunda top sağdan az farkla dışarıya çıktı. Maçta başka gol olmadı ve Derince ekibi Süper Lig takımı Karagümrük’ü 3-1 mağlup olarak kupaya veda etti. Sarı lacivertliler pazar günü Somaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber