Diliskelesi, Gökhan Top’u resmen duyurdu!

BAL 2. Grup’ta mücadele eden Diliskelesispor’da prensipte anlaşılan Gökhan Top, kulüp tarafından da duyuruldu.

ARZULANAN HEDEFE ULAŞACAĞIMIZA İNANIYORUM

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Diliskelesispor’da teknik adam konusu çözüme kavuştu. İlimizin genç ve başarılı teknik adamlarından Gökhan Top, Dilovası ekibinin teknik hocası oldu. Gökhan Top bugün ilk antrenmanına çıkarken, kulüp de genç antrenörü duyurdu. Diliskelesi ekibinin iyi bir kadroya sahip olduğunu zorlu BAL sezonunda zoru başarmak için göreve geldiğini ifade eden Gökhan Top beklenen takımın sezon sonunda beklenen hedefi yakalayacağına inandığını belirtti.

İKİ TARAF İÇİN DE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Diliskelesi Spor Kulübü Sportif Direktörü Bedrettin Şimşek şu açıklamaları yaptı: Gökhan hocamız, beyefendi, karakterli bir insan. İnşallah kulübümüz adına da faydalı olacaktır. İki taraf için de hayırlı uğurlu olsun. Mehmet Yılmaz hocamız ile ilgili olarak da, kendi işi ile ilgili zaman ve izin sorunu yaşıyordu. Sağ olsun tüm izinlerini kullandı, buraya kadar takımı getirebildi. Bizden de müsaade istedi.

MEHMET HOCAMIZA EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Bizim de söyleyecek hiçbir şeyimiz olamazdı. Kimsenin ekmeği ile oynamak da bize yakışmazdı. Mecburen Mehmet hocamıza izin vermek zorunda kaldık. Yoksa biz kendisinden çok memnunduk. O da bizden çok memnundu. Yönetimle ya da bir başka konu ile ilgili hiçbir sorunumuz yoktu. Şartlar bu şekilde gerektirdi. Diliskelesi Spor Kulübü olarak Mehmet hocamıza emeklerinden ötürü teşekkür ederim.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber