Emir Ortakaya: Profesyonel bir iş yapıyoruz

Kocaelispor’un golcü stoperi Emir Ortakaya, Göztepe maçını değerlendirdi. Genç savunmacı “Golümü attım. Saygımdan dolayı, yaşanmışlıklardan dolayı bir sevinçte bulunmadım. Neticesinde profesyonel bir iş yapıyoruz” dedi.

Emir, deplasmandan galip döndükleri için mutlu olduğunu belirtti ve şu şekilde konuştu: Ligin en zor maçlarından birini oynadık. Kendi adıma konuşayım; duygusu yüksek bir maçtı. Takıma golle katkı verdiğim ve zorlu deplasmandan galibiyetle döndüğümüz için de çok mutluyum. Umarım böyle yenilmeyerek kazanarak devam ederiz. Genç bir oyuncuyum. Geçen sene Göztepe'de profesyonel oynamaya başladım.

YAŞANMIŞLIKLARDAN DOLAYI BİR SEVİNÇTE BULUNMADIM

Göztepe’deki oyuncuların hepsi ağabeylerim, arkadaşlarım. Tabi ki değişik duygular içerisindeydim. Sahaya çıktığım zaman da öyleydim. Sağ olsunlar beni tribüne çağırdılar, çok mutlu oldum. Ama sonuçta profesyonel bir iş yapıyoruz. Ben de golümü attım. Saygımdan dolayı, yaşanmışlıklardan dolayı bir sevinçte bulunmadım.

ÇORUM ÇOK DEĞERLİ BİR TAKIM

İlk işim savunma yapmak, önemli olan da o. Tabii ki attığım goller ekstra oluyor, beni de mutlu ediyor, öz güvenimi arttırıyor. Ama asıl önemli olan kazanmak. Taraftarlarımızla birlikte evimizde oynayacağımız zorlu bir maça daha çıkacağız. Bu karşılaşmayı kazanmak istiyoruz. Çorum çok değerli bir takım, kolay olmayacak ama 3 puanı alan taraf biz olacağız inşallah. Antrenmanlardan sonra hocalarımla ve takım arkadaşlarımla birlikte çalışıyorum. Kenar ortaları ve duran toplar çalışıyorum. Biraz da onun ekmeği diyebilirim. Bu işler biraz da nasip işi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber