Emre Belözoğlu istifa mı etti? Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

Ankara'da oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı, Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yönelik yumruklu saldırısıyla adeta bir skandala sahne oldu. Maçın bitiminde yaşanan olayların ardından Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ve Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut, basın mensuplarına kısa açıklamalarda bulundular. Bu skandal saldırı sonrasında futbolseverler, Emre Belözoğlu'nun istifa kararı alıp almadığını merak ediyor.

İlk açıklama yapan İlhan Palut, "İnşallah son olur. Gerçekten üzgünüz, çok üzgünüz. Konumum gereği bu kararı konuşabiliyorum" dedi. Palut'un ifadeleri, futbol camiasında yaşanan bu olayın üzüntüsünü yansıtıyordu.

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ise duygusal bir açıklama yaparak, "Bugün için hepinizden özür diliyorum. Söylenecek bir şey de yok zaten. Sadece çok üzgün olduğumu söylüyorum" diye konuştu. Halil Umut Meler'in hastaneye kaldırılmasının ardından Belözoğlu'nun yaşadığı büyük üzüntü, olayın vahametini gözler önüne serdi.

Olay sonrası Emre Belözoğlu'nun istifa kararı aldığına dair bazı haber kaynakları, Belözoğlu'nun kararını kısa bir süre içerisinde açıklayacağını kaydetti. Ancak resmi bir açıklama henüz gelmedi.

Emre Belözoğlu Kimdir?

Emre Belözoğlu, 7 Eylül 1980 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Türk futbolunun önemli isimlerinden biri olan Belözoğlu, kariyerine Yenidoğan Güneşspor altyapısında başladı. Galatasaray'a transfer olduktan sonra, Türk futbolunun en üst düzeyinde uzun yıllar forma giydi. FIFA 100 listesinde yer alan nadir Türk futbolcularından biridir. Emre Belözoğlu'nun futbolculuk kariyeri boyunca Galatasaray'da 4 Süper Lig şampiyonluğu, 2 Türkiye Kupası şampiyonluğu ve 1 UEFA Kupası zaferi bulunmaktadır.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber