Erce Kardeşler’den 12'nci Altın Kiraz temennisi

12. Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nda heyecan tüm hızı ile devam ediyor. Turnuvayı ülkenin dört bir yanından takip edenler güzel temennilerini iletiyor. Bu isimlerden birisi de Hatayspor’un başarılı kalecisi Erce Kardeşler.

ÜLKENİN DÖRT BİR YANINDAN TAKİP EDİLİYOR

12. Altın Kiraz Futbol Turnuvası’nın finali 26 Mart Salı akşamı Körfez Akademisi Tesisleri’nde oynanacak. Son derece kaliteli takımların mücadelesinde heyecan her geçen gün artarken Turnuvayı ülkenin dört bir yanından takip edenler güzel temennilerini iletmeye devam ediyor. Bu isimlerden birisi de Hatayspor’un başarılı kalecisi, Kullarspor’un deneyimli teknik direktörü Eser Kardeşler’in oğlu Erce Kardeşler.

HEYECANLA TAKİP ETMEYE ÇALIŞIYORUM

Erce turnuva ile ilgili olarak “Metin ağabey, öncelikle sana sevgilerimi ve saygılarımı yolluyorum. Biliyorsun ki senin elinde büyüdüm. Hatay’dan yaptığın 12. Altın Turnuvası’nı heyecanla takip etmeye çalışıyorum. Turnuvaya katılan tüm takımlara ve kardeşlerime, ağabeylerime, arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Umuyorum ki çok keyifli bir turnuva olur. Öncelikle sana ardından herkese sevgilerimi saygılarımı yolluyorum… Başarılar” ifadelerine yer verdi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber