Erdinç Şehit: Bu takım çok iyi yerlere gelecek inşallah

Belediye Derincespor Kulüp Başkanı Erdinç Şehit, Nokta Gazetesi’ne son gelişmelerle ilgili bilgiler verdi.

CAMİAYI MUTLU EDEN BİR GALİBİYET OLDU

Başkan Şehit sözlerine çok güçlü bir oyunla 3-1 kazanılan Etimesgut maçını değerlendirerek başladı ve şu ifadelere yer verdi: Çocuklar maç boyunca çok iyi mücadele ettiler. Sezon başından beri zaten çok iyi oynuyoruz. Etimesgut maçında da pozisyonlara baktığınızda 9-10’u bulabileceğimiz bir karşılaşma oldu. Takım inanılmaz oynuyor. Arkadaşlık duygusu hat safhada. Bu galibiyet ile camia olarak çok mutlu olduk. İnşallah bundan sonraki maçlarda daha da iyi oynayıp, oyunun üzerine koyacağız.

ŞANSSIZ PUAN KAYIPLARIMIZ OLDU

Şimdi deplasmanda Erzincan ile oynayacağız. O maça da çok iyi hazırlanıyoruz. Ligin bitmesine 8 hafta kaldı. Bu takım en iyi yerlere gelecek Allah’ın izniyle. Dediğim gibi sezon başından beri çok gol kaçırdığımız maçlar oldu. Kazanmamız gereken maçları son dakikalarda kaybettik. Allah’ın takdiri. Her takımda böyle şeyler olabiliyor.

TANER GÜLLERİ HOCA KOCAELİ HALKI İÇİN ANLAM İFADE EDİYOR

Turhan hocamıza aracılığınızla bir kez daha teşekkürlerimi gönderiyorum. Taner Gülleri gibi Kocaeli’ye mâl olmuş, Kocaelispor’da çok önemli müsabakalar oynamış, Kocaeli halkı için anlam ifade eden bir teknik direktör ile anlaştık. Onunla bir kan değişikliğine gittik, takımın başına getirdik. Şu anda çok iyi gidiyor. İnşallah hep beraber daha güzel günler doğru gideceğiz. Derince bunlara layık.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber