Eşmespor’u yok saymayın dedik! Anlatamadık! “1-2”

Süper Amatör Lig B Grubu’nda Eşmespor’dan flaş bir galibiyet geldi. Kartepe ekibi deplasmanda Kullarspor’u 2-1 mağlup etti ve grupta ikinci sıraya yükseldi.

SON SÖZÜ LOKMAN AKYILDIZ SÖYLEDİ

Süper Amatör Lig B Grubu’nda haftanın maçı Kullar’da oynandı. Kullarspor ile Eşmespor arasındaki maç nefes kesti. Karşılıklı ataklarla geçen maçın 21. dakikasında Eşref Şimşek attığı golle konuk ekip Eşme’yi öne geçirdi. Bu gole karşılık 26’da Tolga Değirmenci’den geldi. İlk yarı 1-1 sona ererken ikinci yarıda sahneye ilimizin yetenekli futbolcularından Lokman Akyıldız çıktı ve 51’de Eşme’yi 2-1 öne geçirdi.

KANDIRA’DAN ÇOK ÖNEMLİ GALİBİYET

Kalan sürede başka gol olmadı ve müthiş maçı kazanan Eşmespor 4 maç sonunda puanını 9’a çıkardı ve haftayı ikinci sırada tamamladı. Eşme hafta içinde lider Bağdatspor’u konuk edecek, Kullar ise Arslanbey Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak. Günün diğer maçlarında Suadiye ile Kavaklı 0-0 berabere kaldı, Kandıra evinde Arslanbey Gençlerbirliği’ni 2-1 yenerek çok önemli bir galibiyete imza attı. Bağdat, Yeniyalı Barbaros engelini farklı geçerken, Doğantepe, Bekirdere’yi 7-1, Beylikbağı Karadeniz ise Çayırova Menderes’i 2-1 yenmeyi başardı.

Eşmespor Kullarspor Süper Amatör Lig B Grubu
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber