Fenerbahçe Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'in heyecan dolu 14. haftasında Fenerbahçe, sahasında Sivasspor'u ağırlıyor. Sarı-lacivertliler, bu maçı kazanarak liderlik koltuğuna geri oturmayı hedefliyor.

Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-1 mağlup ederek ligdeki çıkışını sürdürmüştü. Şimdi ise EMS Yapı Sivasspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında kritik bir maça çıkacak.

Takımın başında İsmail Kartal'ın bulunduğu Fenerbahçe, son maçlarda elde ettiği galibiyetlerle zirve mücadelesine ortak oldu. Ancak, liderlik yolunda rakiplerinden Galatasaray'ın puan kaybetmemesi nedeniyle hata yapma lüksü yok.

Fred ve Djiku Dönüyor

Fenerbahçe, Sivasspor maçında önemli iki ismi kadrosuna katabilecek. Uzun süreli sakatlıkları nedeniyle takımdan ayrı kalan Fred Rodrigues ve Alexander Djiku'nun, Sivasspor maçında forma giymeleri bekleniyor.

Fred'in sakatlığı nedeniyle 5 maçı kaçırmasının ardından, Djiku de Ludogorets deplasmanında son kez forma giymiş ve ardından 6 maçta takımını yalnız bırakmıştı.

Ayrıca, sakatlığı nedeniyle son maçta forma giyemeyen Ferdi Kadıoğlu'nun da Sivasspor maçında sahada olması bekleniyor.

Ancak, Fenerbahçe'de Miha Zajc'ın sakatlığı belirsizliğini koruyor ve Sivasspor maçında riske edilmemesi bekleniyor.

Serdar ve Mert Hakan Hazır Değil

Sarı-lacivertlilerde, sakatlıklarını atlatan Serdar Aziz ve Mert Hakan Yandaş ise henüz hazır durumda bulunmuyor. İki oyuncunun da Sivasspor maçında kadroda olması beklenmiyor.

Rodrigo Becao ve Miha Zajc ise sakatlıkları nedeniyle maçta forma giyemeyecekler.

Crespo Sınırda

Miguel Crespo, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Eğer Sivasspor maçında kart görürse, Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.

Fenerbahçe - Sivasspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Fenerbahçe'nin Sivasspor'u ağırlayacağı maç, yarın Ülker Stadı'nda oynanacak. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Maç, beIN SPORTS kanalından naklen yayınlanacak. Futbolseverler, bu kritik mücadeleyi canlı olarak takip edebilecekler.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber