Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman? GS - FB Süper Kupa final maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Kupa heyecanı, bu sezonun en kritik maçlarından biri olan Galatasaray - Fenerbahçe karşılaşmasıyla zirveye çıkacak. İki ezeli rakip, ligdeki çekişmeli mücadelelerinin ardından Suudi Arabistan'da kozlarını paylaşacak. İşte maça dair merak edilen detaylar:

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa Final Maçı Ne Zaman?

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa Final maçı, 29 Aralık Cuma günü Suudi Arabistan Al Awal Park Stadyumu'nda saat 20:45'te gerçekleşecek. Türkiye'den canlı ve şifresiz olarak A TV ekranlarından izlenebilecek olan maç, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek.

Abdulkadir Bitigen'in Düdük Çalacağı Maç!

2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasını yönetecek hakem, FIFA kokartlı Abdulkadir Bitigen olacak. Al-Awwal Park Stadyumu'nda oynanacak maçın yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Mustafa Savranlar üstlenecek. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

Bilet Fiyatları ve Stadyum

Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa Final maçının bilet fiyatları da belli oldu. Biletlerin satışları devam ederken, en uygun bilet 963 TL, en yüksek bilet ise 140 bin TL olarak belirlendi. Maç, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al Awal Park Stadyumu'nda gerçekleşecek.

Süper Kupa Finali, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarlarını büyük bir heyecanla beklerken, bu kritik mücadele futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak gibi görünüyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber