Galatasaray'da Icardi yok, Abdulkerim var: "3-0"

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray ile TÜMOSAN Konyaspor'u kendi evinde konuk etti. Sarı kırmızlılar Icardi ve Bakambu gibi golcülerinden yoksun çıktığı karşılaşmada stoperi Abdulkerim'in iki golüyle sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Galatasaray Rams Park'ta TÜMOSAN Konyaspor'u konuk etti. Icardi, Ziyech, Torrerira, Sanchez ve Bakambu gibi oyuncularından yoksun çıktığı karşılaşmada Abdulkerim'in 63 ve 90+2.dakikada, Zaha'nın da 90.dakikada attığı gollerle 3-0 kazandı.

KULÜBEDE 20 YAŞ ÜZERİ SADECE İKİ İSİM YER ALDI

Sarı kırmızılılar sakatlıklar, cezalar ve Afrika Kupası'na giden oyunculardan dolayı 7 eksikle çıktığı karşılaşmada görev bekleyen oyucuların yaş ortalaması 20 olarak istatistiklere yansıdı. Galatasaray'ın yedek kulübesinde 32 yaşındaki Günay, 23 yaşındaki Tete, 20 yaşındaki Kazımcan, 19 yaşındaki Eyüp ile Hamza, 18 yaşındaki Baran, Ali Yeşilyurt ve Ali Turap Bülbül, 17 yaşındaki Gökdeniz ve Efe yer aldı.

BARIŞ ALPER CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Galatasaray bu sonuçla ligde 15. galibitetini aldı ve Fenerbahçe'nin ardında averajla ikinci sırada yer aldı. Sarı kırmızılılarda Barış Alper Yılmaz 79. dakikada gördüğü kart nedeniyle hafta içi oynanacak olan Sivasspor deplasmanı öncesinde cezalı duruma düştü.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber