Galatasaray’ın Elias Jelert için teklifi! Kopenhag açıklama yaptı. Elias Jelert kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Danimarka Ligi ekiplerinden Kopenhag, Galatasaray'ın Elias Jelert için teklif yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamada, transfer görüşmelerinin sürdüğü ifade edildi.

Kopenhag, Elias Jelert'in transfer durumu hakkında kulübün internet sitesinde bir açıklama yaptı.Açıklamada, Galatasaray'dan Jelert için teklif alındığı ve görüşmelerin sürdüğü belirtildi.Danimarka kulübünün açıklamasında şu ifadeler yer aldı: "Elias Jelert için Galatasaray'dan teklif aldığımızı teyit ediyoruz. Taraflar arasında müzakereler devam ediyor, ancak henüz bir anlaşma yok. Anlaşma sağlandığında yeni bir duyuru yapacağız."

ELİAS JELERT KİMDİR?

Danimarkalı Elias Jelert Kristensen, 12 Haziran 2003 tarihinde dünyaya gelmiştir. Sağ bek pozisyonunda oynayan Jelert, şu anda Danimarka Süper Ligi ekiplerinden FC Kopenhag'da forma giymektedir. Elias Jelert, futbol kariyerine 2008 yılında Virum-Sorgenfri Boldklub'un gençlik akademisinde başladı. 2014 yılında FC Kopenhag'ın altyapısına geçiş yaptı ve hızlı bir şekilde yükseldi. Jelert, 11 Ağustos 2021 tarihinde kulüple ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. İlk resmi maçına ise 17 Ekim 2021'de SønderjyskE ile oynanan ve 1-1 berabere biten Danimarka Süper Lig maçında çıktı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber