Geleceğin Sergen Yalçın’ı Enes Çinemre!

İzmitli büyük yetenek 2007 doğumlu Enes Çimemre, Süper Lig takımlarının gözdesi oldu. 3 Süper Lig takımı Enes’i kadrolarına dahil etmek için birbirleriyle yarışıyor.

BEŞİKTAŞ’IN EN ÖNEMLİ YATIRIMLARINDAN

Kocaeli’nin ve İzmit’in çok özel futbolcularından olan Enes Çinemre, Beşiktaş alt yapısında müthiş sezonlara imza atıyor. Henüz 2007 doğumlu olmasına rağmen 10 numara pozisyonunda akıl almaz işlere imza atan Enes, Beşiktaş’ın gözbebeği ve geleceğin en önemli yatırımlarından birisi oldu.

İSTANBULSPOR’A GOLÜ VAR

Geride bıraktığımız sezon Beşiktaş A takımını çalıştıran, yeni sezonda da Giovanni Van Bronckhorst’un ekibinde yer alan, Kocaelispor’un unutulmaz kaptanlarından Serdar Topraktepe, Enes’e İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçında şans vermiş, son yarım saatte oyuna genç yıldız 1 kez fileleri havalandırmayı başarmıştı.

“SAMET BABA” EN DOĞRU YOLU GÖSTERECEK

23 Temmuz’da 16 yaşını dolduracak olan futbolcu genç rağmen Süper Lig kulüplerinin kıskacı altına girmiş durumda. 3 Süper Lig kulübü Enes’i bünyesine dahil etmek isterken Beşiktaş Kulübü Futbol Direktörü ve gençlerin en doğru planlayıcısı Samet Aybaba futbolcu ile ilgili kararı kesin kararı verecek. Geleceğin Sergen Yalçın’ı olarak nitelendirilen, Genç Milli takımlarının da değişmez 10 numarası olan İzmit’in yıldızı Enes’in yeni sezondaki yolunun nasıl şekilleneceği merak ediliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber