Giorgi Kharaishvili: Bu ailenin bir parçası olduğum mutluyum

Kocaelispor’un yeni transferi Giorgi Kharaishvili ilk açıklamalarını yaptı. Gigi, büyük bir ailenin parçası olduğu için mutlu olduğunu ifade etti.

İyi sonuçlar alan bir takıma katıldığını ifade eden Giorgi Kharaishvili şu şekilde konuştu: Takımın çok yüksek motivasyonu olduğunu biliyordum. Her zaman iyi sonuçlar almaya çalışan bir oyuncu grubuna sahip. Gelmeden önce kulübün ve taraftarın büyüklüğünü de öğrendim. Bu ailenin parçası olduğum için çok mutluyum. Bundan sonraki süreçte sahada en iyimi vererek istediğimiz sonuçlara ulaşmaya çalışacağız.

BURADAKİ FUTBOL SEVİYESİ İYİ

Bazı arkadaşlarım Türkiye’de forma giydi ve hala giyenler de var. Onlarla görüştüm. Onlarda buradaki futbol seviyesinin üst düzeyde olduğunu söylediler. Benim içinde buraya gelmek benim adıma iyi bir seçenek olacaktı. Burayı seçtim çünkü burada seviye iyi olduğu için ilerlemeniz daha kolay oluyor. Forma ile ilgili nihai karar hocamızın olacaktır. Oynamak için hem mental hem de fiziksel olarak hazırım. Gelen şansı iyi değerlendirmek istiyorum.

KENDİMİ 10 NUMARA POZİSYONUNDA RAHAT HİSSEDİYORUM

Bazı videoları izledim. Türkiye’ye gelemden önce de Türk taraftarların çılgın olduğunu biliyordum çünkü futbolu gerçekten çok seviyorlar. Beridze ile de konuştum. Buradaki taraftarların harika bir atmosferi olduğunu ve futbolu çok sevdiklerini söyledi. Kendimi rahat hissettiğim ilk mevki 10 numara pozisyonu. Ancak hocamızın tüm kararlarına saygılıyım.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber