Gizem Örge ile yeni sözleşme

Hem Sultanlar Ligi'nde ve hem de kupada şampiyon olan Fenerbahçe Opet'te, gelecek sezon kadro planlaması doğrultusunda Gizem Örge'yle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertliler 31 yaşındaki liberonun sözleşmesi ile ilgili son kararını verdi.

ÖNCE EDA ERDEM

Sultanlar Ligi'ni şampiyon kapatan Fenerbahçe Opet, gelecek sezon için kolları sıvadı. Transfer çalışmalarına hız veren sarı lacivertliler geçtiğimiz günlerde kaptan Eda Erdem ile sözleşme imzalamıştı.

2008 yılından bu yana sarı-lacivertli formayı giyen Eda Erdem 2 yıl sözleşme uzattığını şu sözlerle duyurmuştu: 2 yıl daha birlikteyiz. Kalp kalbe, omuz omuza. Mutlulukla, onurla, gururla. Allah utandırmasın.

EDA ERDEM'DEN SONRA GİZEM ÖRGE

Sarı lacivertliler iç transferde bu kez Gizem Örge'yle ilgili son kararını verdi. Fenerbahçe Opet, 2021-2022 sezonundan bu yana çubuklu formayı giyen milli libero Gizem Örge'nin sözleşmesini 1 yıl daha uzatma kararı aldı. Nilüfer Belediyespor ve VakıfBank formaları da giyen tecrübeli oyuncu, iki sezon daha sarı-lacivertli forma için ter dökecek.

Örge'nin kulüp kariyerinde ise; 2 CEV Şampiyonlar Ligi, 3 Kulüpler Dünya Şampiyonası altın madalyasının yanı sıra 7 Türkiye Ligi, 4 Türkiye Kupası ve 4 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yer alıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber