Gökhan Değirmenci: İnşallah bu güzel camiaya kupayı getiririz

Kocaelispor’un başarılı kalecisi Gökhan Değirmenci 3-0 kazanılan İstanbulspor maçının ardından “Bu güzel camiaya kupayı getiririz” diye konuştu.

SEZONUN EN NET GALİBİYETLERİNDEN BİRİSİ

Gökhan, İstanbul’dan iyi bir futbol ve galibiyet çıkardıklarını belirtti ve şu ifadelere yer verdi: Sahada çok iyi bir Kocaelispor vardı. Hem rakibin etkili olmaya çalıştığı atakları durdurma anlamında hem de topu kaptığımızda hızlı geçişlerle birlikte güzel bir oyun oynadığımızı düşünüyorum. Belki de sezonun en iyi ve en net galibiyetlerinden biri oldu.

İZAHINI BİLE YAPAMIYORUM

Lider olduğumuz için çok mutluyuz ama tabii en önemli olan bunun sonunu getirmek. İnşallah bu güzel oyunumuzu içerde de oynayıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Çok iyi başladığımız sezonda çok talihsiz birkaç maç oynadık. Bunun izahını bile yapamıyorum. İki maçta 9 kişi kaldık. Tabii ister istemez bu durumlar oyun düzenini bozuyor.

İNŞALLAH NASİP OLUR

Şanlıurfaspor maçını bir kaza olarak görüyorum. Geçen hafta da söyledim bu bizim suçumuzdu diye. O maçtan sonra da bizler de basından okuduk. 22 dakika top oyunda kalmış. Ama yine de o maçı kaza olarak görüyorum. O maçlar haricinde takımımız sezona iyi bir başlangıç yaptı. 8. haftada liderliği aldık ve dediğim gibi bu güzel şehre, bu güzel camiaya o kupayı getiririz. Süper Lig’e çıkmak inşallah bizlere nasip olur.

Spor Gökhan Değirmenci
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber