Göksel Ali Argun: Gurur duyuyorum!

Belediye Derincespor U-16 Elit Akademi Takımı Teknik Direktörü Göksel Ali Argun futbolcuları ile gurur duyduğunu belirtti.

GERÇEKTEN KOLAY DEĞİL

Belediye Derincespor U-16 Elit Akademi Takımı son maçında Kocaelispor ile 2-2 berabere kaldı. Takımın başarılı teknik patronu Göksel Ali Argun, hem Kocaelispor hem de bugüne kadar ortaya koydukları mücadeleden ötürü tüm takımı kutladı ve şu şekilde konuştu: Kocaelispor, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi takımlarla kora kor oynamak gerçekten kolay değil. Belediye Derincespor’un diğer yaş gruplarında olduğu gibi 16’larda da büyük bir çaba ve emek söz konusu.

ADI ÜZERİNDE GELİŞİM LİGİ

Bugüne kadar 10 maçta 15 puan topladık. Bu bizim için hiç de azımsanacak bir puan değil. Ancak bir eğitimci olarak bizler işin skor yönünden çok gelişim tarafına bakıyoruz. Adı üzerinde Gelişim Ligi’nde mücadele ediyoruz. Son maçımızı Kocaelispor ile oynadık ve güzide rakibimizle 2-2 berabere kaldık. Açıkçası oyundaki akışkanlık, tempomuz ve isteğimiz bizleri ilerisi için hayli umutlandırdı. Sadece Kocaelispor maçı olarak değil, sezonun geneline göre konuşmak gerekirse futbolcularımızla gurur duyuyor, Hüseyin Türe hocamız başta olmak üzere tüm antrenör arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber