Gölcükspor, amatör kulüpleri bir araya getirdi

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcilerimizden Gölcükspor, Gölcük’teki kulüplerin başkanları ve yöneticilerini misafir etti. Etkinliğe Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer ve Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın da katılım sağladı. Programda, amatör futbolun gelişimi üzerine görüş alışverişinde bulunulurken, katılımcılar arasında güçlü bir diyalog kuruldu.

BAŞKAN ÖZDEMİR'DEN MANEVİ DESTEK ÇAĞRISI

Gölcükspor Başkanı Kadir Özdemir, yaptığı konuşmada amatör spor kulüplerine maddi yardım talebinde bulunmadığını vurgulayarak “Maddi değil, manevi destek istiyoruz. Bizim için en önemli şey birlik ve beraberlik ruhunu sürdürebilmek” dedi. Özdemir, amatör sporun zorluklarına değinerek, özellikle yerel desteklerin gençlerin spora yönlendirilmesi konusunda büyük önem taşıdığını belirtti.

ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Programda söz alan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, amatör spor kulüplerinin gençlerin spora kazandırılmasındaki rolüne dikkat çekti. Sezer, Gölcük’te amatör spor kulüplerine her zaman destek olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyledi. Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Murat Aydın ise amatör kulüplerin yaşadığı zorlukları yakından takip ettiklerini ve çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber