Gölcükspor’da transferde hareketli saatler yaşanıyor

Gölcükspor’da iç ve dış transferde hareketlilik sürüyor. Kırmızı siyahlılar dış transferde 3, iç transferde ise 5 futbolcu ile anlaştı.

EMRECAN VE UZUNER YİNE BİR ARAYA GELDİ

Ömer Faruk Uzuner’in teknik direktörlüğünü yaptığı Gölcükspor’da iç ve dış transfer çalışmaları devam ediyor. Kırmızı siyahlı ekipte son olarak Didim Belediyespor’da forma giyen kanat oyuncusu Emrecan Yıldızhan, Gölcükspor’a transfer oldu. Emrecan, Ömer Faruk Uzuner ile Körfezspor’da da beraber çalışmıştı.

GÜN İÇİNDE YENİ AÇIKLAMALAR YAPILACAK

Takımın bir diğer İzmitli transferi Muhammed Akdeniz oldu. Geçtiğimiz sezonu Samsun Büyükşehir ve Manavgat Belediyespor’da geçiren başarılı orta saha oyuncusu Gölcükspor’a evet dedi. 2 sezon önce de Gölcükspor’da sağ bek ve orta sahada oynayan Olcay Meydan, Gölcükspor’un yeni ismi oldu. Öte yandan gün içinde yönetimin 3 ya da 4 dış transferi duyurması bekleniyor.

İÇ TRANSFERDE 2-3 İSİM İLE DAHA ANLAŞILABİLİR

Gölcük ekibi iç transferde takımın deneyimli isimleri ile nikah tazeledi. Takım kaptanları orta saha oyuncuları Fatih Gümüşel ile Oktay Pop, sol bek Abdülkadir Kaba, geçtiğimiz sezonun kritik ismi kaleci Mertcan Tunca, kanat forvet Ender Acar yeni sezonda da Gölcükspor’un başarısı için ter dökecek. Bu futbolcular dışında iç transferde birkaç futbolcu ile daha anlaşılabileceği ifade edildi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber