Gözümüzün içine baka baka!

Kocaeli’de faaliyet göstererek büyüyen SAFİPORT, Fenerbahçe’nin yeni sezon formasına da sponsor oldu. Geçtiğimiz yıl da forma sponsorlarından olan SAFİPORT bu sezon formadaki alanını büyüttü

Haziran ayının ikinci haftası gerçekleştirilen Fenerbahçe Kongresinde mevcut başkan Ali Koç bir kez daha Fenerbahçe Başkanlığına seçilmişti. Ali Koç’un yönetiminde Kocaelilileri yakından ilgilendiren bir ismi de yer alıyor. Koç’un yönetiminde Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi de bulunuyor. Kocaeli’nin en önemli işletmelerinden birisi olan SAFİPORT, Derince Limanı’nı işletiyor.

KOCAELİ’DE KAZANIYOR

Kocaelisporluların en doğal isteklerinden birisi olan Kocaeli’de faaliyet gösteren büyük işletmelerin Kocaelispor’a sponsor olması iken, Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi’nin Ali Koç’un listesinde olması ve Kocaelispor ile hiçbir sponsorluk anlaşması yapmaması taraftarın tepkisine neden oluyor.

YENİ SEZONDA DA VAR

Kocaeli’de büyüyen ve her geçen gün güçlenen SAFİPORT bu yıl da Fenerbahçe’nin formasına sponsor olan firmalar arasında yerini aldı. 2023-2024 sezonunda da forma sponsoru olan SAFİPORT’un logosu formanın sağ kolunda yer alıyordu. 2021-2022 sezonundan beri sponsor olan SAFİPORT yeni sezonda da forma sponsoru oldu.

DAHA DA BÜYÜDÜ

Hakan Safi’nin Fenerbahçe yönetimine girmesi sonrası formadaki alanı da büyüdü. Yeni sezon formasının sol yanında yer edinen SAFİPORT, geniş bir alana logosunu yerleştirdi.

2023-2024 SEZON FORMASI

2024-2025 SEZON FORMASI

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber