Gururumuz Kocaelispor Kadın FK beraberlik ile başladı! “2-2”

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde yeni sezon başladı. Tamamı İzmitli futbolculardan ulaşan temsilcimiz Kocaeli Kadın Futbol Kulübü, Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Kocaelispor-Gururumuz Kocaelispor Kadın FK beraberlik ile başladı! “2-2”

B GRUBU’NDA YER ALIYORLAR

Kocaeli Kadın Futbol Kulübü, Kadınlar Futbol 1. Lig B Grubu’nda mücadele ediyor. Yeşil siyahlıların rakipleri Antalyaspor, Ataşehir Belediye, Adana İdmanyurdu, Megapolspor, Sakarya Kadın Futbol Kulübü, Kayseri Kadın Futbol Takımı ve Hakkari Yüksekova oldu. Tamamı İzmitli futbolculardan ulaşan temsilcimiz Kocaeli Kadın Futbol Kulübü ile maçını kardeş takım, 2 yabancısı bulunan Antalyaspor ile oynadı.

ESKİ TAKIMINA GOL ATTI

Avni Kalkavan Stadı’ndaki maçı Fatih Dursun yönetti, Bengünur Kırbaş ve Mustafa Avni Usta da yardımcılıklarını yaptı. 40. dakikada Kocaeli Kadın FK’nın eski futbolcusu Merve Sıkkibar sağdan gelen ortada dokundu topu ağlara gönderdi ve Antalya ekibini öne geçirdi. 44’te ise Kongolu futbolcu Makanda ceza sahasından çektiği şut sonrası farkı 2’ye çıkardı.

CEYDA VE SÜMEYYE AFFETMEDİ

İlk yarı 2-0 sona erdi. İkinci yarıda yeşil siyahlılarda 3 oyuncu değişikliği yapıldı. Bu değişiklikler takımın direncini artırdı. 3 pozisyon bulan ekibimiz 84’te golü buldu. Kullanılan köşe vuruşunda oluşan karambolde Ceyda topu ağlara gönderdi. 89’da oyuna sonradan giren Sümeyye Aslan’ın nefis golle skor 2-2’ye geldi.

HASAN ALEMDAR: MAÇI BIRAKMADIK

Uzatma anlarında Feyza ile gol kaçıran Kocaeli Kadın Futbol Kulübü ilk maçında beraberlik ile yetindi. Teknik Direktör Hasan Alemdar “Kızlarımızın mücadelesinden çok memnunum. Beni daha çok mutlu eden, ligin en genç kadrosu ile çıktığımız maçta, çok güçlü bir takım karşısında 2 farklı geriye düşmemize rağmen sahaya karakter koymamızdı. Adana maçında galip gelip yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz.

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU KADINLAR 1. LİGİ'NDE İLK HAFTA SKORLARI

A GRUBU
Telsiz Spor - Gazikentspor: 2-1
Soma Zafer - Şırnak Kadın Spor Kulübü: 1-0
Horozkent - Gölbaşı Belediye: 0-4
Dudullu - Hatay Defne: 6-1

B GRUBU
Yüksekova - Adana İdmanyurdu: 8-0
Kocaeli Kadın FK - 1207 Antalyaspor: 2-2
Ataşehir Belediye - Kayseri Kadın FK: (Ataşehir Sahaya Çıkmadı)
Megapol Spor Kulübü - Sakarya Kadın FK: 0-3

Kocaeli Kadın Futbol Kulübü Merve Sıkkibar Hasan Alemdar
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber