Hakim Ziyech kadroda neden yok? Hakim Ziyech kadroda Süper Kupa maçı kadrosunda yok mu, sakat mı?

Galatasaray'da, Suudi Arabistan'da gerçekleşecek olan Fenerbahçe ile Süper Kupa maçı öncesi Hakim Ziyech'in kadroda olmaması büyük bir soru işaretine neden oldu. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Hakim Ziyech'in neden kadroda olmadığı merak ediliyor. İşte, Hakim Ziyech'in durumuyla ilgili detaylar:

Galatasaray'ın Süper Kupa maçı için Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacağı karşılaşma öncesinde, Hakim Ziyech'in arka adalesinde ağrısı olduğu için kadroda yer almadığı öğrenildi. Tecrübeli oyuncu, son 3 antrenmana katılmadı ve ağrıları devam ettiği için teknik ekibe bilgi verdi. Bu durum üzerine Galatasaray, Faslı oyuncuyu Fenerbahçe ile oynanacak Süper Kupa maçı kadrosundan çıkardı.

Sarı-kırmızılı ekibin en önemli oyuncularından biri olan Hakim Ziyech'in kadro dışı kalması, Galatasaray taraftarları ve futbolseverler tarafından büyük bir merakla karşılandı. Öte yandan, maçın hakemi Abdulkadir Bitigen olacak ve Bitigen'in yardımcılıklarını Erdem Bayık ile Mustafa Savranlar yapacak. Maçın 4. hakemi ise Volkan Bayarslan olacak.

Galatasaray, Süper Kupa maçında Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmada, son 10 derbi mücadelesinde üstünlük kurarak, bu önemli maça galibiyetle çıkma hedefini sürdürüyor. İki takım arasında Süper Lig'de yapılan müsabakalarda Galatasaray'ın 4, Fenerbahçe'nin 2 galibiyeti bulunurken, dört karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber