Harun Tekin: Ankara’ya kazanmaya gideceğiz

Kocaelispor’un kalecilerinden Harun Tekin antrenman öncesi yaptığı açıklamada, Ankaragücü maçına galibiyet için gideceklerini belirtti.

Harun Tekin: Ankara’ya kazanmaya gideceğiz

DAHA ÇOK ÇALIŞMAMIZ LAZIM

Takımın keyifli olduğu ile ilgili sözlerine başlayan Harun Tekin şu şekilde konuştu: Üst üste 2 önemli galibiyet aldık. Camia ve takım keyifli. Bu açıdan çok mutluyuz çünkü olmak istediğimiz yerdeyiz. Ancak bu liderliği sezon sonuna kadar götürmek için daha çok çalışmamız gerekiyor. İnşallah bu çalışmalarımızın karşılığında sezon sonunda da şampiyonluğu yaşamak istiyoruz.

İYİ ÇALIŞIYORUZ

Kalede güzel bir rekabet var. Hocamız da sağ olsun bize sahip çıktı. Gökhan da ben de elimizden geleni yapıyoruz ve iyi çalışıyoruz. 4 maçtır gol yemiyoruz. Tabii ki bu durum tamamı ile takımın performansıdır. Son maçta da neredeyse hiç pozisyon vermedik. Bu da takımın özgüvenini artırıyor. Çünkü az gol yemek, az pozisyon vermek, çok gol atmak şampiyonlukta çok önemli.

İŞLER İYİ GİTTİĞİ ZAMAN

Hafta sonu Ankaragücü ile oynayacağız. Her maçın zorluğu var, kolay maç yok. Şuan lideriz ve Ankara’ya kazanmak için gideceğiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Burası farklı ve büyük bir camia. Böyle olunca kaos da çok oluyor. İşler iyi gittiği zaman burasının nasıl keyifli bir yer olduğunu da gördüler. Bence bu kaos ortamı hiç olmamalı, her daim destek olunmalı.

BANA OLAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAMAYA ÇALIŞIYORUM

Daha ligin başı ve önümüzde uzun bir lig var. Kötü oynayacağımız maçlar da olacaktır. Önemli olan sezon sonu. Birlik olduğu sürece bu dediğim kaos ortamları da doğmaz. Sezon başı bana teklifler de oldu. Gitmeme nedenim büyük bir camiada şampiyon olmak istememiz. Hocamız da sağ olsun sahip çıktı. Bize güvendiler. Ben de o güveni boşa çıkarmamak için çok çalışıyorum ve elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyorum.

Harun Tekin Kocaelispor Ankara
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber