Hikmet Karaman: 4 takım Süper Lig’i zorlayacak

Kocaelispor'un tarihinde önemli izler bırakan teknik direktör Hikmet Karaman, Kocaelispor'un şu ana kadar ki performansını değerlendirerek; "İnşallah Süper Lig'de göreceğiz" dedi ve Süper Lig’i 4 takımın zorlayacağını ifade etti.

GENÇLERLE BULUŞMAK ÖNEMLİ

Kocaelispor'un efsane teknik adamlarından Hikmet Karaman, Körfez'de katıldığı panelin ardından açıklamalarda bulundu. Panelde gençlerle buluştuğu için çok mutlu olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam; "Yönder Okullarına teşekkür ediyorum. Gençlerle buluşmak önemli. Onların kafalarında, gündemdeki sorularını cevapladık. Gayet güzel bir toplantı oldu, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

ALKIŞLANACAK TÜRDEN

Kocaelispor'un bu sezon ki performansını ve geleceğini de değerlendiren Karaman şu ifadeleri kullandı "Kocaelispor'un şu ana kadar ki performansı alkışlanacak bir performans. Tabi önemli olan maratonu bitirmek gerekiyor. Lige baktığımızda da Kocaelispor'un haricinde son 4 haftadır önemli bir çıkış yakalayan Bandırmaspor var. Yine Gençlerbirliği deneyimi bir takım. Sanki bu lig 4 takım ve onları zorlayacak 2-3 takım arasında geçecek gibi gözüküyor. Transfer yasağı olan takımlarda var. Onlarda ligde kalmak için mücadele edecek.

YENİ KURULAN BİR TAKIM OLMASINA RAĞMEN

Kocaelispor'un oyunu, taraftar gücü ki Kocaelispor'un iç sahada oynadığı her maça en az 1 puan yazılmalı. Yönetim ve teknik heyette iyi çalışıyorlar. Baktığınız zaman 2. Lig'den çıkmış ve yeni bir takım oluşturulmuş. Kocaelispor'un şu andaki yeri bu açıdan çok önemlidir. Yeni oluşturulan bir takımın da belli bir süreçten geçmesi gerekiyor. Teknik adamın stratejisini belirlemesi ve bunu takıma oturması zorlu bir iş ve Kocaelispor bu süreci iyi geçiyor. Benim temennim inşallah sezon sonunda yeşil-siyah renkleriyle hak ettiği Süper Lig’de yer alır.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber