Hüseyin Akdemir, Ercüment Taşdemir’i destekleyecek

Türkiye Karate Federasyonu seçimlerine sayılı günler kala her geçen gün bir hareketlilik yaşanıyor. Federasyon aday adaylarından Hüseyin Akdemir ekibiyle beraber en güçlü başkan adayı Ercüment Taşdemir’i destekleme kararı aldı.

Türkiye Karate Fedarasyonu seçimleri öncesi

ORTAK KARAR
Akdemir konu ile iligli yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: Yıllardır sürdürdüğümüz başkanlık mücadelesinin neticesinde geldiğimiz noktada camiamızın yararını düşünerek bir karar vermek durumundayız. Yol arkadaşlarımızla yaptığımız uzun istişareler sonucu ortak bir karara vardık ve üzerimize düşen fedakârlığı camiamız için yapma vaktinin geldiğini düşünüyoruz.

KAZANAN TÜRK KARETESİ OLSUN
Ortaya çıkan bu tabloda hiç bir menfaat gütmeden sadece karate camiamızın ve Türk karatesinin faydasını düşünerek, Türkiye Karate Federasyonu başkan adayı Sayın Ercüment Taşdemir’i destekleme kararını aldığımızı tüm camiamıza saygılarımla arz ederim. Hüseyin hocamızın bu güzel kararınızı tebrik ediyor ve umarım güzel işler yapacaklarını bilerek hayırlı uğurlu olmasının temenni ediyorum. Hep birlikte Sayın Ercüment Taşdemir hocamız Ömer Habeş hocamız ve Hüseyin Akdemir hocamız ekibiyle beraber karateyi en ileriye en yüksek seviyeye getireceklerine inancımız tamdır. Yolunuz açık, kazanan Türk Karatesi olsun.

Hüseyin Akdemir Türkiye Karate Federasyonu Ercüment Taşdemir
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber