Icardi ne zaman maça çıkacak? Icardi'nin sakatlığı ne, ne zaman iyileşecek?

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Fenerbahçe derbisinde aldığı darbe sonucu yüz kemiğindeki kırıklar nedeniyle bir süre sahalardan uzak kalacak. Icardi'nin sakatlık durumuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamaya göre, plastik cerrah ve kulak burun boğaz doktorlarının önerisi üzerine oyuncunun yüzüne alabileceği darbeler sonrasında ciddi sıkıntılar yaşayabileceği belirtilmiştir.

Özellikle operasyona gerek olmadığı ancak yüzdeki kırıkların kaynaması beklenirken, oyuncunun risk altına alınmayacağı ifade edilmiştir. Bu süreçte Mauro Icardi, Süper Lig'de Konyaspor, Sivasspor ve Kayserispor ile oynanacak maçlarda forma giyemeyecek. Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor derbisiyle sahalara dönmesi beklenen Icardi'nin, hem yüzündeki kırık hem de ayağındaki sakatlık nedeniyle dinlendirildiği açıklanmıştır.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, yaptığı açıklamada, "Icardi'nin tedavi süreci devam ediyor. Operasyonsuz bir tedavi yöntemine karar verdik. Yüzündeki kırıkların yanı sıra ayağındaki sakatlığı da tedavi altına aldık. Icardi, bir süre dinlendirilecek, ardından tekrar takıma dönecek. Bu süreçte sağlığını ön planda tutarak karar aldık." şeklinde konuştu.

Mauro Icardi'nin sakatlık sürecindeki detaylar ve dönüş tarihi, Galatasaray taraftarları tarafından merakla bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber