İsmail Parlak, Nokta Gazetesi’ne şampiyonluğu değerlendirdi

1. Amatör Lig Play-Off finalinde Uzuntarla Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Alikahyaspor 1 yıl aranın ardından Süper Amatör Lig’e yükseldi. Başkan İsmail Parlak duygu ve düşüncelerini Nokta Gazetesi ile paylaştı.

HAK ETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM

Zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını ifade eden İsmail Parlak şu şekilde konuştu: Gerçekten çok zorlu bir sezonu geride bıraktık ve şükürler olsun her şey bizim adımıza güzel geçti. Başta finalde karşılaştığımız Uzuntarla ile birlikte emek veren tüm kulüplerimizi mücadelelerinden ötürü kutluyorum. Açıkçası Süper Amatör Lig’i hak ettiğimizi düşünüyorum. Bu vesile ile hocalarımıza, yönetici kardeşlerime, arkadaşlarıma, maçlarımızı kaçırmayan taraftarımıza ve tabiî ki futbolcu ailemize teşekkür ederim.

BU SEZON AYNI HATALARI YAPMADIK

Başarının anahtarı bence çok istemek. İnanın bu sezon üst ligi hissettik diyebilirim. Geçen sezon acemilikler yaptık ve gerekli transferleri zamanında yapamadık. Bu sezon ise geçtiğimiz sezondan dersler çıkararak hareket ettik. Sezonun bütününe baktığımızda umudumuzu yitirmedik. Süper Amatör Lig’de de aynı heyecan ve duygu ile hareket etmek istiyoruz.

TESİSİMİZ ŞUBAT SONU GİBİ BİTİYOR

Bilindiği üzere tesisimiz Kocaeli Stadı inşaat projesi kapsamında olduğu için yıkılmıştı. Yeni tesisimiz nasip olursa bu yılın şubat ayı sonunda bitecek. İbrahim Karaosmanoğlu zamanında bu konu askıya alınmış işler yavaş ilerlemişti. Ancak Tahir başkana hedeflerimizi, projelerimizi anlattıktan hemen sonra hassas bakıldı, aksiyon alındı ve tesis ile ilgili sona gelindi.

ASIL HEDEFİMİZ BÖLGEMİZİN GENÇLERİ

Bir sporcunun sağlıklı yetişmesi için çok kıymetli olan tesisimiz faaliyete geçtiğinde asıl hedefimize yani bölgemizdeki gençlerimize odaklanacağız. Buradaki potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Dün Kartepe’de bir araya geldik. Orada da genç takımlarımıza ciddi taleplerin olduğunu gördük ve bu durum bizi çok memnun etti. Tesis olmadığı için eğilemiyorduk ancak şimdi top bizde.

PARMAKLA GÖSTERİLEN BİR KULÜP OLACAĞIZ

Bölgemizin gençlerine hizmet etmek, onlarla yol yürümek, potansiyeli değerlendirmek ve ortak değerimiz olan Kocaelispor’a futbolcu kazandırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Murat Son ve Burak Civelek hocalarımız ile uzun yıllar devam etmek istiyoruz. İkisi de kentte kendilerini ispat ettiler. Sağ olsunlar bilgi birikimlerinden ziyadesi ile faydalanıyoruz. İnanıyorum ki Alikahyaspor önümüzdeki süreçte parmakla gösterilen örnek bir kulüp olacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber