İsmet Taşdemir: Kazanabilirdik ama kaybedebilirdik de…

Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Kocaelispor gibi zorlu bir deplasmandan 1 puanla dönmenin önemine vurgu yaparken son anlarda atamadıkları golle galibiyeti ellerinden kaçırdıklarını ifade etti.

OYUNCULARIM İYİ MÜCADELE ETTİ

Zorlu bir deplasmanda mücadele ettiklerini ifade eden Taşdemir şu şekilde konuştu: Zor bir müsabaka, zor bir deplasmandı. Kocaelispor büyük ve iyi bir camia. Kocaelispor ile burada oynamak inanın hiç kolay değildi. Oyuncu kardeşlerim oyunun genelinde çok iyi mücadele ettiler, kendilerine yakışır bir oyun oynadılar.

1 PUANI ÇANTAMIZA KOYDUK

İki taraf için de puanlar iyi oldu açıkçası. Biz daha çok pozisyon yakaladık. Oyunun her dakikasında iki takım da kazanmak için maça asıldı, beraberlik çıktı. Bizim adımıza zorlu bir deplasmandan bir puan almak iyi. Bunu çantamıza koyup yolumuza devam edeceğiz. Futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bundan sonraki maçlarında Kocaelispor’a başarılar dilerim" dedi.

DOĞRU OYNADIK

Geçen hafta Tuzla’da 90+5’te maçında 2 puan bıraktık. Burada tam tersi olabilirdi, kazanabilirdik. Maalesef olmadı. İlk yarı çok doğru bir oyun oynadık. İkinci yarı ise gol attıktan sora, özellikle 2 sakatlık ve zorunlu değişikliklerimizden sonra oyun düzenimiz bozuldu. O on dakikadaki bocalamada da golü de yedik. Kazanabilirdik, evet. Ama kaybedebilirdik de. Ortada bir maçtı.

İLK YARIYI PLAY OFF HATTINDA TAMAMLAMAK İSİTİYORUZ

Penaltı pozisyonlarının ikisi de doğruydu. Hatta hakemin bizim penaltımızda VAR’a gideceğini düşündüm, nitekim öyle oldu. Maçı koparamadık. Kendimize göre iyi taraflarımız var. 2 senedir bu ligdeyiz, takdir edilesi oyunumuz var. Arada bir tökezliyoruz ancak mümkün mertebe keyif veren oyun oynamaya çalışıyoruz. Son bir maçımız kaldı. Ona da en iyi şekilde hazırlanıp en kötü Play-Off potasında devre arasına girmek istiyoruz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber