İsmet Yumakoğulları: Körfez’imizin şampiyonluğunu dört gözle bekliyorum

Kocaelispor’un eski file bekçilerinden, bu sezon Iğdır Futbol Kulübü’nün kalesini koruyan İsmet Yumakoğulları

GARİPSEMEDİM DEĞİL

İsmet, Kocaeli Stadı’nda oynadıkları Derince maçı ile ilgili şu ifadeleri kullandı: Yabancı olmadığım bir stattayım ancak bu sefer ters taraftayız. Stada girdiğimde de garipsemedim değil, neticesinde 3 yılımız geçti. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Kendi evimde, şehrimde gibi hissediyorum. Derince karşısında da güzel de bir galibiyet aldık. Derincespor’a da bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.

NASIL ŞAMPİYON OLUNACAĞINI BİLEN BİR TAKIMIZ

Iğdır sezon öncesi şampiyonluk hedefi ile kuruldu. Ufak takılmalar yaşadık. Şimdi işleri biraz daha rayına koyduk. Nasıl şampiyon olunması gerektiğini iyi bilen oyunculardan kurulu bir takımız. Çok özverili bir başkanımız, iyi bir hocamız ve teknik heyetimiz var. Bizler de gereğini yapacağız. Kocaelispor dışında bu sezon 7-8 eski takım arkadaşım var. Yeni bir takımız, bunun zorluklarını yaşadık ama güzel bir ortam da oluşmaya başlıyor. Bizim adımıza her şey daha güzel olacak diye ümit ediyorum.

CANLARIM, CİĞERLERİM ORADA

Kocaelispor’u sürekli takip ediyorum. Canlarım, ciğerlerim, arkadaşlarım, ailem gibi gördüğüm personellerimiz oradalar. Bence iyi bir gidişat yakaladı. Son maçında kaza yaşandı. Bunların uzun lig maratonunda normal olduğunu düşünüyorum. Devre arasında gerekli müdahaleler yapıldığında sezon sonunda Kocaelispor’un şampiyon olacağını düşünüyorum. Körfez’imizin şampiyonluğunu 4 gözle bekliyoruz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber