İstanbulspor Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında mücadele eden Trabzonspor, deplasmanda İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde 15 haftada topladığı 26 puanla 4. sırada bulunan bordo-mavililer, İstanbulspor deplasmanında alacakları bir galibiyetle üst sıralardaki yerlerini sağlamlaştırmayı amaçlıyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinin ardından çıktığı 4 dış saha maçında iki galibiyet ve iki beraberlik elde eden Trabzonspor, bu başarılı grafiği sürdürmek adına İstanbulspor'u mağlup etmeyi hedefliyor.

Ancak, Trabzonspor'da Orsic, Fernandez, Pepe ve Göktan Gürpüz'ün sakatlıkları devam ediyor. Bu önemli oyuncuların eksikliği, takımın mücadelesini etkileyebilir.

Maç öncesinde kendi tesislerinde gerçekleştirdikleri antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor, özel uçakla İstanbul'a hareket edecek.

İstanbulspor - Trabzonspor Maçı Detayları:

  • Maç Tarihi: 17. hafta mücadelesi, [Tarih]
  • Maç Saati: Saat 20.00'de başlayacak.
  • Stad: Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda oynanacak.

Mücadele, beINSPORTS 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı heyecanla beklerken, Trabzonspor'un İstanbulspor karşısında nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber