İzlanda- Türkiye maçında son karar! Ertelenecek mi

UEFA Uluslar Ligi'nde bu akşam gerçekleşmesi planlanan İzlanda-Türkiye karşılaşması, İzlanda'nın Laugardalsvöllur Stadyumu'ndaki soğuk hava ve don olayı nedeniyle yarına ertelenme riski taşıyor.

İzlanda- Türkiye maçı son durum ne? Ertelenecek mi

UEFA müfettişleri, İzlanda ve Türkiye Futbol Federasyonları temsilcileriyle bir araya gelerek durumu değerlendirmeye aldı.

OLUMSUZ HAVA KOŞULLARI

A Milli Futbol Takımımız, Uluslar Ligi B Ligi 4. Grup 4. maçında İzlanda ile karşılaşmak üzere hazırlıklarını tamamladı. Maç öncesinde meydana gelen bu önemli gelişme, oldukça soğuk hava koşullarında oynanması beklenen karşılaşmayı etkileyeceği öne sürüldü.

YARINA ERTELENEBİLİR
Soğuk hava ve saha şartları nedeniyle her iki takım da antrenmanlarını dün kapalı futbol stadyumu olan Midgardur'da gerçekleştirdi. Sentetik çimle kaplı olan Midgardur Spor Kompleksi'nde, teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde çalışan milliler, maç saatini beklemeye başladı. Ancak, beklenmedik bir durum ortaya çıktı. İzlanda'da yaşanan soğuk hava, Laugardalsvöllur Stadyumu'nda don olayına sebep oldu. UEFA müfettişleri, İzlanda ve Türkiye Futbol Federasyonları'nın temsilcileriyle bir araya gelecek ve maçın ertelenmesi durumunda, karşılaşmanın yarın gerçekleştirilebilir.

İzlanda Türkiye UEFA
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber