İzmit Belediyesi gazeteci Hakan Yağcıoğlu’nu söyleşide yalnız bırakmadı

Kentin değerlerine ve kentte iz bırakan isimlere sahip çıkan İzmit Belediyesi, gazeteci Hakan Yağcıoğlu’nu 13. Kocaeli Kitap Fuarında gerçekleştirdiği söyleşi etkinliğinde yalnız bırakmadı

İzmit Belediyesi Koordinatörleri Ozan Aksu, Hakan Yalçın ve İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Nurullah Özer, kentin tanınan ve sevilen isimlerinden, gazetecilik mesleğine yıllarını veren Hakan Yağcıoğlu’nu 13.Kocaeli Kitap fuarında gerçekleştirdiği söyleşi programına katıldı. İzmit Belediyesi Koordinatörleri söyleşi programının ardından Yağcıoğlu’nu tebrik ederek Başkan Hürriyet’in selamlarını ilettiler.

HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR ETTİ

Hakan Yağcıoğlu, Kitap Fuarında gerçekleştirdiği söyleşi programında 1986 yılından beri gazetecilik yaptığını ve meslekte yaşadığı tecrübe ve geçmişten bugüne yaşadıklarını dinleyicilere anlattı. 37 yıllık gazetecilik serüvenine dair birikimlerini aktaran Yağcıoğlu, İzmit’in tarihinden de bilgiler verdi. Hakan Yağcıoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’ e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber