İzmit Erenlerspor’da keyifler gıcır!

2. Amatör Lig C Grubu’nun iddialı takımlarından İzmit Erenlerspor çift kale antrenmanında Davut Yağız’ın sürprizi ile keyiflendi. Takıma tatlı ziyafeti yaşatan Yağız, desteğini sürdüreceğini belirtti.

2. Amatör Lig C Grubu’nda mücadele eden ve şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen İzmit Erenlerspor, takım içindeki birlik ve beraberliğini günden güne artırıyor. 8 takımın mücadele ettiği C Grubu’nda Selanikspor’un ligden çekilmesi ile haftayı 3 puanla bitiren Erenlerspor bu boşluğu çift kale antrenman ile değerlendirdi.

FUTBOLCULARA DESTEK

Takımın antrenmanlarını yaptığı ve iç saha olarak kullandığı Bağçeşme’deki Ali Osman Topal Stadı’nda gerçekleşen antrenmana, takımın sponsoru, ilimizin saygın kurumlarından Neva Restorasyon sahibi Davut Yağız da katıldı. Takımın ve futbolcuların yanında olduğunu belirten Davut Yağız, Erenlerspor’un şampiyon olacağına inandığını belirtti.

HEDEF YENİDEN 1. AMATÖR LİG

Takımın sahibi ve teknik direktörü Ahmet Birinci de Davut Yağız’ın bu sürpriz ziyaretinden memnun olduklarını belirterek, “Takımımızda bu yıl muhteşem bir birliktelik var. Takım içinde abi-kardeş ilişkisi beni çok mutlu ediyor. Hedefimiz yeniden 1. Amatör Lig ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Kısıtlı imkanlarla başarıya ulaşıp adımızdan söz ettireceğiz. Takımımıza da verilecek desteklere açığız” diye konuştu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber