İzmitli golcü Buğra Serhat Güneş gururumuz oluyor!

İlimizin başarılı golcülerinden Buğra Serhat Güneş bu sezon formasını terlettiği Kartalspor’da müthiş bir sezon geçirdi.

FUTSAL A MİLLİ TAKIMI’NDA

Kocaelispor alt yapısında yetişen golcü futbolcu Buğra Serhat Güneş bu sezon Türk futbolunun köklü camialarından Kartalspor’da çok iyi bir sezon geçirdi. Bölgesel Amatör Lig’de yer alan İstanbul ekibi ile tam 12 gol atan ve 8 de asist yapan futbolcu 20 gole katkı sağlayarak parmak ısırttı. Aynı zamanda Türkiye Futsal A Milli Takım kadrosunda da yer alan golcü isim bir futbolcuda bulunması gereken tüm özelliklere sahip. Buğra, Milli Takım ile birlikte Sırbistan’a gidecek ve hem İzmit’i hem de ilimizi temsil edecek.

PANDEMİ ŞANSSIZLIĞI YAŞADI

Yeni sezon öncesinde adı birçok takımla geçen Buğra Serhat bir diğer İzmitli santrfor Ufuk Gülez ile takım arkadaşıydı. Kocaeli Güneşpor’da dikkat çeken, U-15’ten 19 yaş grubuna kadar Kocaelispor alt yapısında başarı ile forma giyen Buğra, yeşil siyahlılar ile A takımda da antrenmanlara çıkmış ancak pandemi ile nedeni ile bu süreç uzun sürmemişti. Adeta teklif yağan İzmitli futbolcunun yeni takımında 41 numarayı giyeceği düşünülüyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber