İzmit’te “Sihirbaz” Alex Yordanov çılgınlığı!

Kocaelispor’un bir döneme damga vurmuş futbolcusu Alex Yordanov, CSKA Sofia 1948 Kulüp Başkanı Tsvetomir Naydenov ile birlikte Ümraniyespor maçını Kocaeli Stadı’nda izleyecek. İzmit'e gelen futbolcu sivil toplum merkezinde taraftarlarla bir araya geldi ve unutulmaz bir gün geride kaldı.

UNUTULMAYACAKLAR ARASINDA

Kocaelispor’un orta sahasında forma giyen ve bir döneme damga vuran futbolculardan Alex Yordanov, yeşil siyahlı forma ile 2000-2001, 2001-2002 ve 2002-2003 sezonlarında mücadele etmiş, 72 maçta 10 gol atmıştı. Türkiye’de ayrıca İstanbulspor, Kayserispor, Konyaspor ve Ankaragücü takımlarında da oynayan “Sihirbaz” Alex, Türkiye’de iz bırakan futbolculardan birisi olmuştu.

SORULARI YANITLADI

Daha önce İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in davetlisi olarak İzmit’e gelen Yordanov ikinci kez çok sevdiği İzmit’e geldi. Kocaelisporlularla Sivil Toplum Merkezindeki söyleşide buluşan Alex sorulara samimi yanıtlar verdi. Efsane isim “Türkiye’de farklı takımlarda da oynadım ancak Kocaelispor’un yeri benim için çok fark yerde” dedi.

ŞAMPİYON OLACAKLARINA İNANIYORUM

Kendisi içn yapılan kartları imzalayan ve bol bol fotoğraf çektiren Alex düşüncelerine söyle devam etti: Kocaelispor’u hayatımın her anında takip ettim. Ailem de yakından alaka gösterdi. Beni hala unutmadıkları ve sevdiklerini görünce çok mutlu oluyorum. Takımın bu sezonki durumu da fena değil ve şampiyon olacaklarına inanıyor, başarılar diliyorum.

Alex Yordanov Kocaelispor Ümraniyespor
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber