Kanaat getirdik! Orhan Şenmemiş insan falan olamaz!

Karamürselspor’un Gebzespor’u 2-1 mağlup ettiği mücadelede, Karamürsel’in başarılı orta saha oyuncularından Orhan Şenmemiş inanılmaz bir performans ortaya koydu.

Kocaeli spor haber - Kanaat getirdik! Orhan Şenmemiş insan falan olamaz!

AKILLARA ZARAR PERFORMANS

Karamürselspor’un Gebzespor karşısında elde ettiği galibiyetin yankıları sürüyor. En az galibiyet kadar konuşulan isimlerin başında takımın başarılı orta saha oyuncusu Orhan Şenmemiş geliyor. 90 dakika boyunca akıllara zarar bir performans ortaya koyan Orhan, maç boyunca girdiği tüm ikili mücadeleleri kazanırken, yüksek eforu ile ayakta alkışlandı.

TRİBÜNLERDEN GELEN O SES!

Orhan için tribünlerden “Yok abi yok… Kanaat getirdim. Bu çocuk insan falan olamaz” denildi. Galibiyetin öne çıkan isimlerinden birisi olan Orhan Şenmemiş’in bu sezon sonunda da profesyonel takımların radarına gireceğine kesin gözü ile bakılıyor. 1991 İzmit doğumlu Orhan, futbola Uzunçiftlikspor’da başladı. Körfez Spor Kulübü, Tavşantepe, Çayırtepe Gençlik, Derbentspor, Doğantepe, Belediye Kütahya, Tavşanlı Linyit, Burhaniye Belediye, Kullarspor ve İnkilapspor takımlarında başarı ile oynadı.

Karamürselspor Orhan Şenmemiş
SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber