Karaşahin Dövüş Kulübü Başkent’te fırtına gibi esti

Ankara’da yapılan 15 Temmuz Şehitleri müsabakalarına 21 sporcuyla katılan Karaşahin Dövüş Kulübü adeta tulum çıkardı. İzmit merkezli kulüp 8 birincilik, 4 ikincilik, 6 üçüncülük ile tam 18 madalya birden kazandı. Kulüp öte yandan Pro Büyük Kadınlarda Türkiye şampiyonu olarak gururumuz oldu.

HALİL KARAŞAHİN ÖNCÜLÜĞÜNDE

MMA (Karma Dövüş Sanatları) Federasyonu tarafından 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen geleneksel MMA seçmeleri Ankara’da sona erdi. İlimizden Karaşahin Dövüş Kulübü şampiyonaya 21 sporcuyla katılım sağladı. Başantrenör Halil Karaşahin yönetimindeki ilimiz sporcuları önemli başarıya imza attı. 8 sporcu altın, 4 sporcu gümüş, 6 sporcu ise bronz madalya kazandı. Böylece 21 sporcunun 18’e kürsüye çıktı, Karaşahin Dövüş Kulübü en başarılı ekip oldu.

DAHA BÜYÜK BAŞARILAR GELİYOR

Öte yandan profesyonel alanda Melike Zeynep Çift Pro Büyük Kadınlar kategorisinde 57 kiloda Türkiye şampiyonluğuna ulaştı. Karaşahin Dövüş Sporları Kulübü başantrenörü Halil Karaşahin Başkent Ankara’da önemli başarılara imza attıklarını ifade etti ve sporcularını kutladı. Karaşahin ayrıca ilimizi en iyi şekilde temsil etmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını da söyleyerek “Daha büyük başarılar da gelecek” dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber