Karatepe Gençlerbirliği, Kebap-cı’da bir araya geldi

1. Amatör Lig’de Gebze Birlikspor ile Play-Off yarı finaline çıkacak olan Karatepe Gençlerbirliği zorlu maç öncesi İzmit Vadi Evleri karşısında yer alan Kebap-cı’da bir araya geldi. Takım maç öncesi moral buldu.

ŞEHRİN EN NEZİH MEKANLARINDAN

1. Amatör Lig A Grubu’nu ikinci sırada bitiren ve B Grubu’nu üçüncü sırada tamamlayan Gebze Birlikspor ile bugün Körfez Esentepe Stadı’nda Play-Off yarı finaline çıkacak. Yeşil siyahlılar kritik maç öncesi İzmit Vadi Evleri karşısında yer alan, ilimizin nezih mekanlarından Kebap-cı’da bir araya geldi. İlimiz spor insanlarından Ercan Gündüz ile genç iş insanı Ünal Soğukpınar’ın sahibi olduğu mekanda bir araya gelen Karatepe ekibi maç öncesi moral buldu. Gün sonunda Ercan Gündüz ile genç iş insanı Ünal Soğukpınar’a forma takdim edildi ve toplu halde aile fotoğrafı verildi.

KEMAL ADIBERİ: SİZE İNANIYORUZ

Misafirleri ile çok yakından ilgilenen Başkan Kemal Adıberi konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Değerli Ercan Gündüz ve Ünal Soğukpınar kardeşlerimin sahibi olduğu Kebap-cı’da bir araya geldik. Ünal kardeşimiz de Karatepelidir ve bu güzel mekanda bizleri buluşturdu. Kendilerine, Ercan hocamıza, eşi Zeynep hanıma, Raif Özkanlı Bey’e ilgilerinden ötürü çok teşekkür ederiz. Gerçekten her şey mükemmeldi.

KARATEPEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİNİZ

Malumunuz çok zorlu bir gruptan, A Grubu’ndan ikinci sırada çıktık. Değerli bir rakiple karşılaşacağız. Hedefimiz Süper Amatör Lig ve önümüzdeki iki engel var. İlki Gebze Birlik maçı. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Şunun bilinmesini istiyorum. Siz zaten mücadelenizle, alın terinizle Karatepemizi en iyi şekilde temsil ettiniz. Hocalarıma ve futbolcu kardeşlerimize inanıyor, güveniyor, sonsuz başarılar diliyorum. Allah yardımcınız olsun.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber