Kartepe’nin şöhretleri rakiplerini belirledi!

Bu yıl 4.’sünün düzenleneceği Kartepe Şöhretler Turnuvası’nda kura çekimi gerçekleşti. Kartepe’nin güçlü takımlarının büyük organizasyonu 16 Temmuz Salı günü başlayacak.

KAHVALTI EVİ’NİN MUHTEŞEM MANZARASI EŞLİĞİNDE

Kartepe Kulüpler Birliği tarafından, Kartepe Belediyesi’nin destekleri ile düzenlenen Kartepe Şöhretler Turnuvası’nda grup kura çekimi gerçekleşti. Kartepe Belediyesi’nin nezih mekanları arasında yer alan Hikmetiye’deki Kahvaltı Evi’nde gerçekleşen kura çekiminin ev sahipliğini Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra yaparken, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Akyüz, Kartepe Belediyesi Spor Müdürü Hacı Ağdaş ile kulüp başkan ve temsilcileri kura çekiminde yer aldı.

AĞRA: BİRLİĞİMİZ BÜYÜYOR

Selamlama konuşmasını yapan Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra “Geçtiğimiz günlerde Kartepe Kulüpler Birliğimizin genel kurulu yapıldı. Kartepe’ye ve kulüplerimize yakışan bir kongre oldu. Bir kez daha başkan olmam için teveccüh gösteren kulüplerimize teşekkür ederim. Birliğimiz büyüyor ve bugün tam 44 kulüp oldu. Yıllar sonra Avluburunspor kulübümüz faaliyetlerine başladı. Amacımız çocuklarımıza, gençlerimize ulaşabildiğimiz kadar ulaşmak” dedi.

BİNLERCE ÇOCUĞA DOKUNUYORUZ

Sözlerini teşekkür ederek noktalayan Ağra “Sadece futbol değil, sporun birçok branşında binlerce çocuğa dokunuyor, hizmet ediyoruz. Tabii ki başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın olmak üzere Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman ve siz değerli kulüp başkan ile yöneticilerimizle bunu sağlıyoruz. Kartepe Şöhretler Turnuvamızın da dördüncüsünü hayata geçiriyoruz. Malumunuz 50 yaş üstü, tam sahada gerçekleşen turnuvamız Türkiye’de ilk ve tek. Bunun da gururunu yaşıyor, tüm kulüplerimize başarılar diliyorum” dedi.

ORHAN AKYÜZ: SAĞLIĞINIZI TEHLİKEYE ATMAYIN

Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Akyüz konuşmasında “Spor yapmak çok iyidir. Ancak havalar sıcak, malum turnuvadaki yaş ortalaması biraz yüksek. Ne olur hırs yapmayın, sağlığınızı tehlikeye atmayın. Bu güzel organizasyonun uzun yıllar süreceğine inancım tamdır diyor ve tüm takımlarımıza kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

BAYTÖREN BİLGİ VERDİ

Konuşmaların ardından tertip komitesinden Selim Baytören turnuva hakkında bilgi verdi ve “Turnuvamız 40-49 ile 50 yaş üst kategorilerinde düzenlenecek. 40-49’da 9 takım 5 ve 4’lü gruplara ayrılacak, 50 yaş üstünde 7 takımımız tek grupta mücadele edecek. Kurallarımızı kulüp yetkililerimiz biliyorlar. Katılım sağlayan herkese kazasız belasız bir turnuva geçirmelerini diliyorum” diye konuştu.

40-49 YAŞ A GRUBU

Şirinspor

Suadiyespor

Derbentspor

Nusretiyespor

Arslanbey Gençlerbirliği

40-49 YAŞ B GRUBU

Sarımeşespor

Arslanbey Organize Sanayi

Uzunçiftlikspor

Uzuntarla Belediyespor

50 YAŞ VE ÜZERİ GRUBU

Suadiye Masterler

Şirinspor

Derbentspor

Nusretiyespor

Suadiye Şöhretler

Arslanbey Organize Sanayi

Avluburunspor

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber