Kireçburnu gelmedi, bizim kızlar hükmen kazandı!

Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi B Grubu’nda Play-Off mücadelesi veren Kocaeli Kadın Futbol Kulübü’nün bugünkü rakibi Kireçburnu sahaya çıkmadığı ve kızlar hükmen kazandı.

ALT YAPIDAN ÇIKARDIĞI FUTBOLCULARLA

Türk kadın futbolunun ve ilimizin gururu olan Kocaeli Kadın Futbol Kulübü, kendi bünyesinden yetiştirdiği futbolcularla liglerde var olmaya devam ediyor. Yeşil siyahlı kızlar Türkiye Kadınlar Futbol 1. Ligi’nde Play-Off mücadelesi veriyor. Ekibimizin bugünkü rakibi sezon başında flaş transferler yapan, futbolcularını otellerde konaklatan, şampiyonluk adayı Kireçburnu’ydu.

SÖZLERİNİ TUTMADILAR, FUTBOLCULARI DA MAĞDUR ETTİLER

Sezona vaatlerle ve yüksek hayallerle başlayan İstanbul ekibinde yönetim verdiği sözleri tutmadı ve takım dağıldı. Geçtiğimiz hafta maç çıkamayan Kireçburnu, Kocaeli Kadın Futbol Kulübü maçı için de İzmit’e gelemedi. Kurallara göre Kireçburnu takımı ligden düşürülecek. Sahaya çıkan ve rakibini kurallar gereği 15 dakika bekleyen Kocaeli Kadın Futbol Kulübü haftayı 3 puanla tamamladı. Böylece elde ettiği hükmen galibiyetle puanını 15’e çıkaran ekibimiz Kayseri’nin kaybetmesi ile Play-Off hattına yükseldi.

STATÜ NE DİYOR?

Temsilcimiz haftaya deplasmanda düşmeme mücadelesi veren 4 puanlı Gazikent Gaziantep ile deplasmanda karşılaşacak. Ekibimiz grupta ilk 3’e kalırsa, diğer gruptaki 3 takımla birlikte yükselme maçları oynayacak. İlk 3 sıradaki takımlar bir birinden aldıkları puanları yükselme grubundaki mücadelesine taşıyacak. Kızların şu an 3 puanı var. İzmit’te Çatalca’yı devirirse puanı 4 olacak. 6 takımın 10 maçlık Play-Off serüveninde ilk ikiye girecek olan takımlar Süper Lig’e adını yazdıracak. Ancak kızlar öncelikle kendi grubunda normal sezonu ilk 3’te bitirmek zorunda.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber