Kocaeli Stadı'nın çim bakım ihalesi yapılacak

Kocaelispor Yıldız Entegre Stadı'nın çim bakım ihalesi önümüzdeki ay yapılacak. Çim Bakım ihalesi için 6 milyon 573 bin lira yaklaşık bedel belirlendi.

2018 yılında Kocaeli İzmit ilçesinde futbol başta olmak üzere çeşitli organizasyonlarda kullanılmak için inşa edilen, 33 bin kişi kapasiteli Kocaelispor Stadyumu açıldığı günden bu yana birçok etkinliğe ev sahipliği yaptı Kocaelispor Yıldız Entegre Stadı'nın çimlerinin bakım işinin yapılması için Gençlik ve Spor Bakanlığı ihaleye çıkıyor.

İHALE GÜNÜ GELDİ

Kocaeli Stadyumu 12 aylık hibrit çim saha bakımı hizmet alımı işi ihalesi 10 Haziran günü Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü VİP salonda saat 11.00’de yapılacak. Hizmet kapsamında yüklenici firma, maç öncesinde çimlerin bakımını yapacak ve maç sonrasında gerekli yerlerin onarımını gerçekleştirecek. Sahada oluşabilecek hastalık, zararlı yabancı otlarla ve zararlarında karşı firma sürekli çalışma içinde olacak.

6 MİLYON 573 BİN YAKLAŞIK BEDEL

Söz konusu ihalenin yaklaşık bedeli ise 6 milyon 573 bin 254 TL olarak belirlendi. 2023-2024 yıllarını kapsayan çim bakım ihalesini 1 milyon 973 bin 400 TL teklif veren Procon Yapı Endüstrisi ve Mimarlık Hizmetleri Anonim Şirketi firması kazanmıştı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber