Kocaelispor kampı yenilgi ile bitirdi

Kocaelispor il dışı kampının son hazırlık maçında Karagümrükspor ile Kızılcahamam’da karşılaştı ve mücadeleyi 1-0 kaybetti.

SON MAÇ KASIMPAŞA İLE 3 AĞUSTOS’TA

Bolu Gerede kampını tamamlayan Kocaelispor son hazırlık maçında rakiplerinden Karagümrükspor ile Kızılcahamam Stadı’nda karşılaştı. İki takımın da pozisyon üretmekte zorluk çektiği mücadelenin 52. dakikasında Camacho’nun golüne engel olamayan yeşil siyahlılar maçı 1-0 kaybetti. Takıma maçın ardından 2 gün verildi. Kocaelispor sezon öncesi son ciddi provasını Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa ile yapacak ve 3 Ağustos’taki maç Kocaeli Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak.

KOCAELİSPOR – KARAGÜMRÜK MAÇININ ÖNEMLİ ANLARI

Dk.5: Ahmet Sağat’ın pasında Pedrinho son çizgiden topu çevirdi, uzak noktadaki Beridze topu ıskaladı ve Kocaelispor önemli bir pozisyon kaçırdı.

Dk. 13: Karagümrük’ün orta saha oyuncularından Marius’un kafa pasında Djilboodji kaleyi şut çekti, top sağdan dışarıya çıktı.

Dk. 36: Kocaelispor’da Mendes’in soldan ortasında top Ahmet Sağat’ın başını sıyırdı ve savunma topu uzaklaştırdı.

Dk. 41: Kocaelispor’da Mehmet Yılmaz’ın ara pasına hareketlenen Mendes’in sağ çaprazdan çektiği şutta top kaleci Emre’de kaldı. İlk yarı golsüz sona erdi.

Dk. 52: Karagümrük ilk tehlikeli atağında golü buldu. Sağ gelişen atakta kaleye doğru gönderilen topu Gökhan çok iyi bir refleksle çıkardı, boşta kalan top Camacho’ya geldi ve bu futbolcu topun gelişine sert vurdu, top sağdan filelere gitti.

Dk. 53: Karagümrük ekibinde Ahmet Uğur’un şutunda Gökhan iki hamlede topu kontrol etmesini bildi.

Dk. 57: Kocaelispor’da Ege Bilim takımına serbest vuruş kazandırdı. Yaklaşık 22-23 metreden Pedrinho’nun kullandığı serbest vuruşta kaleci Emre inanılmaz bir kurtarışa imza atarken başını da yan kale direğine çarptı. Bir süre tedavi edilen Emre maça dönemedi.

Dk. 72: Sağdan yapılan ortada Yunus Emre Gedik’in vuruşunda top sağdan az farkla dışarıya çıktı.

Dk. 73: Karagümrük adına sahanın en etkili ismi olan Ahmet Sivri’nin şutunda top sağdan dışarıya çıktı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber